Molde tennisklubb er en liten, men aktiv klubb, som jobber iherdig for å få flere medlemmer og få opp aktiviteten og interessen rundt tennismiljøet i Molde.

Klubben tilbyr organiserte treninger for barn, damer, herrer og seniorer. Treningene er et lavterskeltilbud for alle som ønsker å spille tennis og ha det sosialt. I tillegg tilbyr klubben med jevne mellomrom kurs på ulike nivå.

Meld deg inn i klubben nå! Som medlem får du blant annet utvidet spilletid, tilgang til tenniskanon m/baller og tennistrening (annonseres på Facebook). Dette er nye tiltak i år for at hver enkelt alltid skal kunne finne noen å spille sammen med – ofte er spillekompisen opptatt, borte eller på et annet nivået enn deg selv. Dette er det mange som har etterlyst, så dette håper vi blir godt mottatt.

Kontakt oss
Molde Tennisklubb
Email: moldetennis@gmail.com
Telefon: 98073500 eller 90572804
Kontonummer: 3930.10.79269

Organisasjonsnr: 995 571 641
Moldetennisgruppe på Facebook

Historie
Da tennisanlegget åpnet i 1961 ved Molde stadion var det mange barn, unge og voksne i byen som skaffet seg tennisracket. Få kunne noe særlig om tennis, men det etablerte seg snart et engasjert tennismiljø bla. fra Molde Sykehus, og disse bidro med instruksjon og delte kunnskapen sin med ivrige innbyggere som ville lære å spille tennis. Etter hvert kom det instruktører fra tennisforbundet til Molde, og utover 60- og 70-tallet deltok flere, både junior og seniorspillere i fylkesmesterskap. Flere var på høyde med de beste i fylket.

På 80- og 90-tallet blomstret tennismiljøet i Molde og medlemsmassen i Molde økte, men fra 2000-tallet dalte interessen noe. I 2017 økte interessen igjen, klubben fikk på plass trenerkapasiteter og etablerte ulike parti for barn, unge og kvinner. Dessverre viste det seg at tennisanlegget ikke var med i Molde Kommunes planer for nye Molde Idrettspark. Etter iherdig arbeid fra tennisklubben og tennisentusiater stod det høsten 2020 klart nytt tennisanlegg i Dalen ved Langmyrvegen. To baner av type Top Sand, en hybrid grusbane som består av en porøs base, dekket med en ITF-sertifisert membran og godkjent kjeramisk dekke kvarts sandinfyll.

Det nye anlegget omtales som fremtidens grusbane og er av kategori 1 «Slow».

Styret består av:
Leder:
Hans Erik Tømmerbakk

Styremedlem:
Tove Orheim
Siv Vestad
Jan-Erik Kvåle